Din mening er vigtig

Heldigvis får vi rigtig mange tilbagemeldinger på byvandringerne. Herunder har vi samlet nogle stykker.

Har du lyst til at dele din oplevelse med Gadens Stemmer, er du meget velkommen til at skrive en anmeldelse på Tripadvisor.


Vi bestræber os altid på at sende anmeldelsen videre til den pågældende guide.

INTET MINDRE END FANTASTISK….
“Vi var et hold på 12 der havde fået fornøjelsen af en guidet rundtur med Michael, en hudløs ærlig og åbenhjertig beretning om et liv, der har været plaget af misbrug og hjemløshed. Historier fra det virkelig liv om kriminalitet, følelser og nu samvittighed..
Michael jeg blev blæst bagover, tak for din ærlighed, og på trods af alt af, spores der en glæde og lyst til livet i dine fortælling og dine øjne….
Jeg kan varmt anbefale Gadens stemmer, tiden fløj afsted..
TAK Michael de bedste ønsker herfra.”
Tripadvisor septt. 2021. Mvh. Max
 
Tak for en fantastisk tur

Vores guide, Gert, var en rigtig god fortæller, som gav et rigtig spændende indblik i en helt anden verden. Vi så en side af Vejle, som vi ikke kendte i forvejen.
P.R. September 2021. Tripadvisor

God byvandring

Det var en utrolig god rundtur på vesterbro sammen med Dan, meget stærk og barsk beretning fra ham om hans liv. En oplevelse for os, som vi ikke vil glemme. Dan er et rart og meget sympatisk menneske.
Lene S. August 2021. Tripadvisor.

Fantastisk oplevelse

Virkelig fed oplevelse! Kan helt klart anbefales! En oplevelse man ikke må misse. Kun positive ting at sige herfra.
August B. Juni 2021. Tripadvisor

God oplevelse

Jeg var her sammen med min klasse, og jeg fandt det rigtig spændende.
Vi hørte lidt om stof, misbrug og kriminalitet, og det var interessant at høre om.
Morten var god til at fortælle fra hans liv, og man fik lyst til at høre mere.
Simon W. Juni 2021. Tripadvisor

 

Helt fantastisk tur med fantastisk guide

Det var en utrolig spændende og rørende oplevelse. At være på tur rundt med Sami hun er en virkelig god guide og fortæller på medrivende og livlig måde. Og formår at gøre det på en underholdende og sarksatisk sjov måde selv om det er birkelig barke fortællinger til tider. Jeg er gald for jeg sammen med min klasse fra pædagog uddannelsen havde fornøjelsen af denne tur.
Susanne A. Juni 2021. Tripadvisor

Super rørende og fin oplevelse

Jeg havde mit hold af pædagogstuderende med på en gåtur med Sami – og det var både sjovt, rørende, voldsomt, intenst og utrolig velfortalt og rammesat!
Anne Mia S. Juni 2021. Tripadvisor.

God oplevelse med Sami i dag

Rigtig god tur med Sami. Spændende, barsk og humoristisk.
Ifølge en af de elever vi havde med, var det, det mest spændende han havde hørt i hele sin skoletid.
 

Rie B., maj 2021

Virkelig, bask og uforglemmelig oplevelse

Vi var 7 piger (loge) i Indre by med Breum og vil gerne anbefale det til andre. Vi fik en fortælling om Breums baske opvækst og det fortalte han, uden vi skulle have det dårligt med noget som helst. Vi blev alle sammen lidt klogere på den hårde virkelig der er lige i nærheden af en. Der er ingen tvivl om at selve Breums fortælling, gjorde denne byvandring ret interessant. Tak og tillykke til Breum – du er kommet langt.

jettemerkel., april 2021

 

En oplevelse i verdensklasse

Jeg var på byvandring med Victoria, som var meget dygtigt til at fortælle og meget nærværende. Jeg fik indblik i en hel anden verden og liv end hvor jeg kommer fra, Victoria var modig og meget ærlig og fortalte om hendes liv, hun var god til at svare på spørgsmål. Victoria er en af de sejeste mennesker jeg har mødt og jeg ønsker inderligt alt det bedste for hende!
Det er bedste ikke sidste gang jeg skal på en tur med gadens stemmer og alle jeg møde på min vej for smidt en anbefalding i nakken!

Mette G., februar 2021

“Vi havde vores to teenagere med på “guidet tur” med Morten, og det var en kæmpe oplevelse at få et hudløst ærligt og tankevækkende indblik i det miljø, Morten i mange år har været en del af.
Mortens fortælling skiller sig ud, og hans historie kunne ligeså vel have udspillet sig i provinsen, hvor vi selv kommer fra. Mortens fortælling sætter et vigtigt fokus på, at afhængighed og misbrug findes i alle samfundslag – og i mange former.
En absolut anbefalelsesværdig oplevelse, og afsluttende; en kæmpe tak til Morten, for hvem og hvis “comback”,man kun kan ha’ den dybeste respekt for.”

Ulla, juli 2020

“Vi havde i går besøg af Lars, som holdt foredrag for vores to 8. klasser, og det var en SUPERFED oplevelse! Lars forstod i den grad at levere en svær historie med både alvor og autencitet, men også uden at løfte pegefingre og moralisere overfor eleverne. Tværtimod virkede den lidt underspillede facon virkeligt godt på dem. Vi havde inden da talt om, hvad eleverne kunne være opmærksomme på mht. skolegang, miljø, konfliktoptrapninger og hjælp, som Lars kunne have fået undervejs. Efter foredraget havde jeg elever, som stort set aldrig skriver en linje, der sad i 45 minutter og skrev noter og refleksioner over, hvad Lars havde fortalt om sit liv. Det var i den grad en succes, og det skyldes i mine øjne Lars måde at gå til ungerne på. Så viderebring endelig en MEGET stor tak til Lars fra os – både lærere og elever.”

Underviser fra Valhøj Skole, juni 2020

“Har i dag været på byvandring, med Maynard sammen med min HF klasse, og det har virkelig været en fed og spændende oplevelse. Han var virkelig god til at fortælle sin utrolige historie og inspirere folk til at se på livet med nye briller, han gjorde det samtidig sjovt og virkelig underholdene. Det kan klart anbefales!”

Elev fra Campus Bornholm, februar 2020

“En helt fantastisk rundtur på Vesterbro med Sami. 25 gymnasieelever var meget optaget over hendes livshistorie – det var rystende, lærerigt og spændende på en og samme tid.
Tak fordi I deler jeres historie. Vi vender tilbage med nye elever næste år.”

 Underviser fra Rybners Handelsgymnasium, december 2019

“Fantastisk og meget spændende tur sammen med Nugga i dag…hun er super god til at fortælle om det hårde, barske og triste liv hun har oplevet og hvor er det bare stærkt gået at hun er komme så langt…..kæmpe klap på skulderen og stort tillykke med det….held og lykke i fremtiden, som du nok skal klare.”

Charlotte D., november 2019

“Vild oplevelse 🙏

Christian fra “Gadens Stemmer” førte os igennem hans vilde historie om mobning i folkeskolen til psykiatrisk selvmordstruet patient, frem til sit liv i dag. Meget oprørende, hjerte rørende og livsbekræftende at være med på rundturen rundt om og uden for psykiatrisk skadestue på Frederiksberg. Tusind Tak til Christian fra “Gadens Stemmer”
Kan på det aller aller varmeste anbefales at booke en tur.”

Susanne S., oktober 2019

“Tusind for to helt fantastiske ture med Sami og Lars igår. Det var meget tankevækkende at høre jeres livshistorier – mange tak fordi I ville dele dem med os!”

 Tivolis medarbejderforening, september 2019

“Undertegnede og et hold fra Sosuskolen i Nykøbing F. havde torsdag fornøjelsen at møde Csaba, som gav et grundigt indblik i livet som hjemløs, hans egen vej dertil samt samfundsmæssige aspekter på det at være socialt udsat i dagens Danmark.
1000 tak Csaba for din medrivende og indfølelige beretning. Det var meget lærerigt og kan varmt anbefales! TAK ♥️

 Underviser Social- og Sundhedsskolen Nykøbing F., september 2019

“Vores guide Kim var utrolig god til at formidle sin livshistorie, og det gjorde dybt indtryk på os at høre, hvordan hans liv på kanten havde været. Han var klar til at svare på alle spørgsmål, og han var meget levende i sin måde at berette på. Det gik helt ind i hjertet og gav os alle noget at tænke over. Er helt sikkert ikke sidste gang vi booker en sådan byvandring 😊”

Mette C., august 2019

“Kan klart anbefale en guidet rundtur på Nørrebro med “luffe”. Man får virkelig et indblik i hvordan man møder modstand i livet, nogle mere end andre, men også at luffe hele tiden er blevet ved med at kæmpe for at komme ovenvande igen, og den dag idag står med egen lejlighed og intet misbrug. 5 store stjerner herfra!”

Alexander B., august 2019

En rørende, skræmmende, men livsbekræftende, personlig historie om en stofbrugeres liv og færden på Vesterbro. En tankevækkende oplevelse og lille indblik i livet bagside. Tak til organisationen Gadens Stemmer, som hjælper os til at se og forstå, hvor skrøbeligt livet kan være, men også anviser en vej ud. Bliv ved med det.”

Anne M., juli 2019

“En virkelig øjenåbner som også alle unge/teenagere burde opleve og lære af. Hatten af for de guider der er kommet så langt i det gode forløb og som har mod til at fortælle deres barske historie.”

Marit D., maj 2019

“En beretning/oplysning du ikke må snyde dig selv for. Jeg var på tur med Csba og blev klogere på hvordan vores samfunds regler og love egentlig påvirker gadens folk og hvorfor det er vigtigt at vi sammen kæmper for at forbedre forholdende/vilkårene. En barsk og smuk oplevelse på samme tid.

Elev fra HF & VUC FYN, april 2019

“Jeg var på den vildeste, mest rørende, og spændende tur med Christian. Havde på ingen måde forventet at det ville blive så spændende og hjerteskærende med en ærlig fortælling om hans opvækst. Vil klart anbefale Christian som person. Alle burde høre om NETOP hans historie. I kommer ikke til at fortryde!:))”

Elev fra Mulernes Legatskole, marts 2019