Seneste nyt

Tak for de mange håndsrækninger

I foråret 2015 var vi i TV2 Lorry. Vi havde haft en samarbejdsaftale med socialforvaltningen, som vi havde forventet ville fortsætte da intet i vores indsats er ændret. I hvert fald kun til det bedre. Da socialforvaltningen svigtede, søgte vi hjælp via medierne. 1000 tak til TV2 Lorry for at være der for lokalsamfund, socialt udsatte mennesker og det gode initiativ! I dagene efter ringede høj som lav med støtte, og vi har siden haft så travlt med at undgå en lignende situation i fremtiden, at takken til vores støtter er svigtet. Men det skal ændres! (I vilkårlig rækkefølge)

TAK til Foreningen Roskilde Festivals frivillige, for at donere 200.000 kr. uden binding og invitere os til at komme og takke de søde ildsjæle.

TAK til Væksthusets ansatte for at bruge den socialøkonomiske virksomheds overskud på at støtte en anden socialøkonomisk virksomhed. Socialøkonomi og geninvestering i samfundsnyttige formål er vejen frem!

TAK til Blueprint for at donere 10.000 kr.,  en fantastisk computerskærm og IT-hjælp!

TAK til Lauritzen Fonden for at imødekomme vores ansøgning om 200.000 kr. til en projektansættelse. I hører fra os, så snart det rette supermenneske er fundet!

TAK til Vesturskin for at donere kr. 10.000

TAK til de enkeltpersoner og private indsamlere, for deres donationer. Fantastisk så mange der har været interesseret i vores overlevelse!

TAK til Kooperationen for gratis husleje i et halvt år!

TAK til Saxo.com for at tilbyde at skrive en bog om Gadens Stemmers fantastiske guider. Det er skønt, når nogen får øje på den gode kamp og de stærke fortællinger!  Vi ser frem til samarbejdet.

TAK til Dare2Network for at tildele os deres Positive Impact Award, hvormed der følger 10.000 kr. og nogle timers ekspertsparring. At blive set og anerkendt varmer!

Tilbage til forsiden